2010-04-05
真係每次出新PIZZA都要試一試, 哈哈上次買o既coupon仲未用完, 好野, 今次可以free一餐$222, 匯豐信用咭優惠!!! 都幾抵食~~~北寄貝蟹棒芝麻芝心批, 新pizza, 不過冇我想像中咁好食, 可能北寄貝同蟹棒都太日式, 而且夾落pizza入面好似一d味道都冇.........umm.........好失望!!! 不過芝心批真係好鍾意食.............!!! 但可能我鍾意食濃味O既PIZZA, LEE個太啖口啦~~~~~~~海皇湯就真係每次飲都咁鍾意, 太正啦~ 而且佢係的確鮮味, 不過飲完就有D飽飽地o者.......... 自己order就一定唔會, 因為貴ma, 所以每次order set包埋都覺得好抵!!! 好開心烤雞田園沙律, 由於我太鍾意食salad, 所以基本上全碟我包哂~~~ yeah!!! 味道唔錯, 一貫salad味, 而且d醬汁夠好, 唔會吝嗇, 抵讚~~~!!!燒排骨伴薯格, 幾喜出望外嫁, 因為個set只係$222仲有小食+ salad~~~ 而且又係我愛o既ribs tim!!!!!!!!! yummy!!! 仲有薯格, 所以
$222, 匯豐信用咭優惠!!! 都幾抵食~~~
燒排骨伴薯格, 幾喜出望外嫁, 因為個set只係$222仲有小食+ salad~~~ 而且又係我愛o既ribs tim!!!!!!!!! yummy!!! 仲有薯格, 所以基本上未食意粉pizza都飽左7成
卡邦尼意粉, 其實係4選1 o既, 不過另外3款都唔太鍾意, lee個意粉都唔係the best, 不過set係咁上下啦~ 冇可能樣樣都10全10美..........但佢o既味道都好好嫁, 而且超級濃味, 最重要係我好鍾意食寬麵, 佢就係啦~~~
Drinks order左unlimited refill o既汽水, 傾幾耐計都唔怕啦~~~
overall lee個set我好滿意, 因為2個人食真係好full, 要take away tim呀............但若果專門去試lee個新pizza就會有d失望~~~~