2024-06-17
今日嚟到食午餐,這間有好多選擇。在門口還是有彩鳳雀仔(4個籠)有唔同顏色,好得意!喜歡這間好貼心的有為小朋友準備兒童餐、兒童玩樂區,讓家長可以食得輕鬆一點、小孩子又開心玩遊戲!更有Party place, 唔使自己攪又比fastfood更健康選擇我哋點了2個假日午餐,轉了特飲1. 蒜香藍青口海鮮炒意粉蒜香味好濃又香,配上鮮魷魚、蜆、蝦粒、藍青口,配上彩色椒又靚又爽口,更有清新沙律菜,意粉軟硬剛好,好味道2. 香煎比目魚扒拼洋蔥圈伴香辣薯角阿囡同媽媽都鍾意食魚,這個好香炸脆口,比目魚外脆口魚肉軟滑,香辣薯角內軟外脆微微辣粉,更惹味;洋蔥圈我好鍾意,脆卜卜內面洋蔥多汁好味,配上沙律醬,更有配菜(酸椰菜、沙律菜、紅蘿蔔、翠肉瓜、豆角)中和油膩感轉特飲1. 橙+青黃檸+蜜糖茶媽媽好鍾意,好滋潤又香橙同蜜糖味道,更有檸檬香味,配搭得好好😊2. 青檸梳打女兒好鍾意,清清爽爽的感覺!凍凍又有氣,好解渴!💋
在門口還是有彩鳳雀仔(4個籠)有唔同顏色,好得意!
我哋點了2個假日午餐,轉了特飲
1. 蒜香藍青口海鮮炒意粉
2. 香煎比目魚扒拼洋蔥圈伴香辣薯角
轉特飲
1. 橙+青黃檸+蜜糖茶
2. 青檸梳打
女兒好鍾意,清清爽爽的感覺!凍凍又有氣,好解渴!💋