2021-08-01 241 views
☆ 𝙁𝙡𝙚𝙪𝙧將軍澳唐俊街21號翩滙坊地下1B號舖天氣太苦悶,日日都落雨咁,個日一停雨我就即刻衝出去食下野,當然要食d靚野衝激下自己(*¯︶¯*)✦ Yogurt Lover好靚,好似一幅沙灘畫,藍色嘅係yogurt,面頭有d椰絲、香蕉、無花果、雜莓同食用花咁,好清新,夏天食呢個真係幾舒服。✦ Velvet Latte好似飲緊個紅絲絨蛋糕咁,幾好飲,隱約都飲到少少紅菜頭味,估計啲顏色都係由紅菜頭到得黎,不過甜度for我可以低少少。✦ Meat Lover一上枱我心:咁大個嘅?明明係tea set黎,但我估唔到咁大個,所以我最後係食唔晒打包嘅,個豬扒好淋身,d椰菜絲好味,酸酸咁中和返豬扒嘅油膩,個竹炭包都好好食,我就咁食都覺得好味係有好輕微竹炭味嘅。整體都好好,食物質素ok,環境ok,連服務都好好,侍應們都好細心。

☆ 𝙁𝙡𝙚𝙪𝙧
將軍澳唐俊街21號翩滙坊地下1B號舖

✦ Yogurt Lover
Velvet Latte

✦ Velvet Latte

✦ Meat Lover
一上枱我心:咁大個嘅?

Velvet Latte
  • Velvet  Latte