2021-02-26 859 views
今次來到這間專係食雞肉漢堡既burger 店,小店有8款唔同味道的雞漢堡可以選擇,很適合喜歡食雞的我!這間小店還有提供多款低卡路里的健康果汁,夠健康!Wasabi Mayo ,這裡的雞肉是吉列雞扒,醬汁是嗆鼻的芥末醬,夠刺激!雞扒肉質juicy又嫩滑,漢堡入面除左有雞,仲有椰菜絲、酸瓜等蔬菜,感覺較平時burger健康!Shit the Bed ,這款burger是店中最辣的一款,他們的醬汁是由大廚自家研製,所以味道都會比較特別,這款包的辣可以媲美某品牌韓國辣撈麵,食到眼淚鼻涕直流,辣得過癮!Ma La chicken wings,小店的辣粉是自家製的,雞翼炸得香口,味道麻麻辣辣,辣度唔會太辣,夠哂刺激味蕾!Waffle Fries,薯格很大塊而且脆口,外脆內軟,令人食到停唔到口!Gooseberry oolong,飲品用上龍吐珠呢款生果製成,味道酸酸甜甜,幾開胃!Black charcoal lemonade,這款用上活性炭製成既果汁,睇落雖然黑忟忟,但係飲落去係檸檬味,夠哂解膩!
這間小店還有提供多款低卡路里的健康果汁,夠健康!
2021-02-25
$100 (Dinner)