2019-02-10 444 views
今日黎到天水圍第一次係呢間餐廳食晚飯,真係"只此一次"見到啲食物即刻令你有意想不到嘅驚喜😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱環境衛生非常惡劣,地方狹窄,座位比較少,衛生情況亦比較差!有點兒後悔食左呢間,(建議衞生處黎視察一下)除左"污糟"之外,真係無野可以形容!食物價錢雖然平,但我叫左一杯熱檸檬水,竟然發現有一大隻活生生嘅「蜘蛛」😱😱😱😱😱😱仲有佢啲餐具超級污糟,無論係碗或餐具都有污跡,真係想一下你地係怎樣清潔😱😱😱😱😱😱另外,我地叫左一碗米線,係煎蛋🍳裡面,竟然發現有「鐵線」😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱真係真心唔建議大家去食!!!!

除左"污糟"之外,真係無野可以形容!

真係真心唔建議大家去食!!!!
2019-02-10
Type of Meal