2015-04-20 360 views
於晚飯時間同女友入坐米線陣 餐廳內坐位人客不多 侍應的服務亦不太差 當我們點單既時候 發現餐牌可選既食物不多 由其是它的米線自由配 $23會包一款特色湯底+芽菜+韭菜+腐皮+米線  雖然有配餸選擇 但每款都要額外加錢 價錢$5-$7 我們最後叫了兩個米線自由配 當我們額外想叫豆卜、炸醬及金菇亦沒有 所以便簡單選左番茄湯底同玩命辣湯小辣 兩碗都走韭菜可怕的事是落單後不足一分鐘 兩碗既米線就送到我們既枱上 碗就大大碗但分量就少得可憐 而且湯亦好多 但完全是淡而冇味 仲難食過自己係屋企煮齋米線 其後我女朋友更發現碗中冇左餐中附送腐皮 之後追問侍應 她俾左一個神回:今日賣曬 。 咁落單既時候其他侍應又唔清楚地講解今日冇咩 反而要我地自己搵出餐廳冇咩食 令我完全接受唔到 60蚊食兩碗米線 雖然平 但湯多味淡 配菜少及難食 米線質感差 總言之米線陣好難食 睇到依個食評就咪去食 情願食m記仲好食過佢