2008-08-21 14 views
自從JUSCO重新開張之後,我同BB都會時時來行街街買野食~將來真係好想住埋係太古tim呀=P成日睇Open Rice見到夢見屋d評語好似都唔差~而且成日經過時都已經好想試...所以琴晚終於去了試一試^^我最喜歡的和風pasta和抹茶~*yummy!我們兩個人一人叫了一個set dinner($68@)我的是煙肉吞拿魚意粉~ 他的是茄汁蜆肉意粉~set dinner有湯同飲品送^0^如果想食埋cake gei都得~ 只要加多$20就可以多一件原價$25的Italian Tomato蛋糕了~我地不太餓所以order了$68的~但飲品就選了有名的黑蜜抹茶牛奶(加$10)和抹茶奶昔(加$8)黑蜜抹茶牛奶的cream果然不錯啊~ 幾滑~ 我仲加左d落我自己杯抹茶奶昔一齊飲tim=P餐湯不什麼特別~ 而且細細杯一兩口其實可以飲完lu~Pasta來的時候說真的有點兒嚇親>0< 好鬼大碟啊...不過真係幾彈同d汁真係份量剛剛好~ 唔會太多~ 好適合討厭多汁的我~只是略厭吞拿魚有點乾>.<但以這樣的價錢吃一份如此大的pasta set dinner都真的很便宜了~我相信
將來真係好想住埋係太古tim呀=P

成日睇Open Rice見到夢見屋d評語好似都唔差~
而且成日經過時都已經好想試...
所以琴晚終於去了試一試^^
我最喜歡的和風pasta和抹茶~*yummy!

我們兩個人一人叫了一個set dinner($68@)
我的是煙肉吞拿魚意粉~ 他的是茄汁蜆肉意粉~
set dinner有湯同飲品送^0^
我地不太餓所以order了$68的~

餐湯不什麼特別~ 而且細細杯一兩口其實可以飲完lu~
Pasta來的時候說真的有點兒嚇親>0< 好鬼大碟啊...
只是略厭吞拿魚有點乾>.<

我相信下次再來會是吃一吃抹茶芭菲吧~~ 像是很好吃的樣子呢=P
P.S.二人桌子... 其實有點兒太窄了>.< 坐得不太舒服啊... 可能4人會好一點...
$77 (Dinner)
  • 抹茶甜點