2010-08-02
我女朋友帶我黎食~話又平又正咁話~ 8點鐘去到, 舖入面已經full左,因為天氣熱唔想坐街~ 等左大約3個字就有位~舖入面都唔係好涼, 可能由於舖頭係開放式, 只用風閘既關係啦~ 而且店舖比較細~ 所以d 位都幾逼~ 環境同衛生都係大排檔level ~我地叫左 – 東陰功湯, 螄蚶, 串燒(牛+雞),青咖哩雜菜1) 東陰功湯 $40 幾好味~ 夠酸夠辣夠香料味~ 只係料少左d~2) 螄蚶$48 小弟第一次食唔係好接受到, 因為我知唔係人人岩食, 所以不作評分3) 串燒(牛+雞) $42 好普通… 唔見特別好食… 牛比雞好~4) 青咖哩雜菜 $40 好香香葉味 + 椰奶味~ 好creamily, 送飯一流~! 總體食物都ok, 價錢亦唔貴~絕對值得一試~! 軒仔記總評分 4分(滿分5分)
我女朋友帶我黎食~
話又平又正咁話~

8點鐘去到, 舖入面已經full左,
因為天氣熱唔想坐街~ 等左大約3個字就有位~

1) 東陰功湯 $40 [評分: 4分 (滿分5分)]
幾好味~ 夠酸夠辣夠香料味~
只係料少左d~

2) 螄蚶$48 [不評分]
小弟第一次食唔係好接受到,
因為我知唔係人人岩食, 所以不作評分

3) 串燒(牛+雞) $42 [評分: 3分 (滿分5分)]
好普通… 唔見特別好食… 牛比雞好~

4) 青咖哩雜菜 $40 [評分: 4.5分 (滿分5分)]
好香香葉味 + 椰奶味~
好creamily, 送飯一流~!

總體食物都ok, 價錢亦唔貴~
絕對值得一試~!
軒仔記總評分 4分(滿分5分)
掛住食唔記得影相~
2010-07-31
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$110 (Dinner)
  • 青咖哩