2017-04-07 157 views
一聽個名鳳雛 就知道食韓國野 環境好寬闊 裏面有好多待應都係韓國人 所以入左去好似去左韓國一樣🙈  果日我6.30pm上去 所以吾係好多人 吾洗等位🤗  點完菜 待應會先奉上前菜 有泡菜、菇、青瓜 剦得剛剛好 好醒胃 吾會太濃味同太辣  紫菜包飯💜 好多材料係裏面 個size剛剛好可以一口一件 味道好特別 爽口已不失原有風味😋  韓式辣炒年糕(小辣)😋 年糕十分Q軟有嚼勁加上其他材料配搭 使年糕吾會好膩  桃子燒酒😋😋 好好飲  燉雞係呢間餐廳的主打招牌菜💜 因爲4個人所以叫左大份$278 好低 好足料 雞件大大隻 另外我地加左$25冬粉 粉口感軟彈煙韌 吸收了燉雞的精華 濃濃的香辣味 十分可口😋😋  半半雞🐤 有2種不同類型的雞件(原味同醬油味 熱騰騰的雞香味 雞肉好滑 炸得剛剛好 吾會太過火👏👏
紫菜包飯
韓式炒年糕