2009-09-12 8 views
睇左食評之後特登去試﹕1. 油鬆餅$15+$5 有蕃茄味咖哩汁 ----- 油鬆餅幾好味,唔會太多油,味道同奧海城間馬泰有得比,但件頭同價錢平好多! 咖哩汁好重蕃茄味,食落唔溜!ok! (p.s. 若要點汁,揀d餅係無味既會好d)2. 馬來巴參雞肉喇沙 --- 好重椰汁味,見面頭有層紅油係度就住好辣,點知係一d都唔辣,岩哂唔食得辣既太座!d湯飲落唔溜,幾好味!正如之前有網友講過d米線無味,如果佢唔用米線就真係會好d,我覺得用河粉或會更好味!環境唔會太嘈,真係有個馬拉朋友係度飛薄餅。d侍應都好有禮貌,希望佢地keep到呢個水平!下次會再去試第二d野!
睇左食評之後特登去試﹕

下次會再去試第二d野!
油鬆餅+蕃茄咖哩汁
馬來巴參雞肉喇沙
2009-09-12
$28.5 (Dinner)
油鬆餅+蕃茄咖哩汁
馬來巴參雞肉喇沙