異國風情餐廳+Cafe+Bar💛見好多人話呢間係土耳其Cafe其實仔細了解就會發現佢哋有賣好多唔同國家嘅嘢食!!🤍𝗧𝘂𝗿𝗸𝗶𝘀𝗵 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁($𝟭𝟰𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬本身諗住打卡able嘅嘢都會幾難食點知又幾唔錯 大愛佢嗰個長方形芝士同Simit芝麻包!超香口配上忌廉 果醬 蜜糖 同一種鹹鹹哋叫ghanoush嘅醬可能因為食材都係購自土耳其 所以定價少少高但土耳其茶可以無限續杯!同埋都幾大份 最好同人share再試多啲嘢🤍𝗣𝗮𝗻𝗶 𝗣𝘂𝗿𝗶 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗧𝗼𝗺 𝗬𝗮𝗺 𝗚𝗼𝗼𝗻𝗴($𝟴𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟲.𝟱/𝟭𝟬唔知係咪呢啲脆球都擺脫唔到嗰種”腥味”食過傳統嗰種 自己好唔鍾意 呢個已經轉咗個汁做冬陰功 但都仲有少少😿🤍𝗧𝘂𝗿𝗸𝗶𝘀𝗵 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗞𝗲𝗯𝗮𝗯($𝟲𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟳/𝟭𝟬調味適中 菜都新鮮 只差雞肉烤得唔夠香整體其實幾好食 但唔會好特別🤍𝗕𝗹𝘂𝗲 𝗟𝗮𝗴𝗼𝗼𝗻($𝟱𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟳/𝟭𝟬靈感來自冰島嘅藍湖 主要飲到西柚味嘅lemonade mocktail 真係幾酸下😂所以杯邊沾滿糖粉但個人幾鍾意覺得好解渴😂如
異國風情餐廳+Cafe+Bar💛
見好多人話呢間係土耳其Cafe
其實仔細了解就會發現佢哋有賣好多唔同國家嘅嘢食!!

本身諗住打卡able嘅嘢都會幾難食
配上忌廉 果醬 蜜糖 同一種鹹鹹哋叫ghanoush嘅醬
可能因為食材都係購自土耳其 所以定價少少高
但土耳其茶可以無限續杯!
同埋都幾大份 最好同人share再試多啲嘢
Pani  Puri

唔知係咪呢啲脆球都擺脫唔到嗰種”腥味”
食過傳統嗰種 自己好唔鍾意

靈感來自冰島嘅藍湖
主要飲到西柚味嘅lemonade mocktail
真係幾酸下😂所以杯邊沾滿糖粉
但個人幾鍾意覺得好解渴😂

如果想坐門口嗰三張”床位”可以dm佢哋book!
成個體驗幾新鮮幾得意 以Cafe角度嚟講食物算不錯
店員嘅服務態度都好好