之前返工係中環食過一次,個次因為疫情關係,晚市得外賣自取,但外賣都令我回味無窮,好少外賣返去都咁好食,今次經過旺角見佢又開分店,終於可以堂食了!!今次見到Menu有極濃雞白湯拉麵🍜 Menu上寫着湯底用原隻雞煮咗八個鐘以上,好正咁,所以我同男朋友都揀咗一人一碗🤤好快就嚟到,哇!超大碗,擺盤好壯觀,好吸引,見到都忍唔住了!湯底真係好濃!由於冇味精湯底,更加突顯到每種食物嘅原汁原味,其實湯底真係唔需要咁多味精,食物嘅原材料已經係最好嘅調味品好感動,終於搵到一間冇重味精嘅湯底,以前食開味精拉麵都會好口渴,呢款唔會啦~超級推薦!!雞肉(兩塊)同豚肉叉燒(超大塊)都好好咬🤭另外炸左啲針菜好惹味,呢碗簡直冇得頂!!唔食真係走寶!日式餃子🥟4隻,新鮮熱辣,好味😋黑豚肉腸4條,口感煙韌,好好咬!整體來講,一碗冇味精又有濃雞湯嘅拉麵,好值得一試👍🏻食到好飽,滿足!男朋友仔仲飲曬啲湯🤭🤭回鋪再食指數:💛💛💛💛💛/5星滿分

極濃雞白湯拉麵

日式餃子
日式餃子🥟4隻,新鮮熱辣,好味😋
黑豚肉腸
黑豚肉腸4條,口感煙韌,好好咬!

回鋪再食指數:💛💛💛💛💛/5星滿分

極濃雞白湯拉麵