2018-08-26
同姐妹食食飯,吹吹水,當然要搵間cafe, 既坐得舒服,又好味既野食啦 經過登打士廣場,樓下有好大個廣告牌,就上去睇下啦一出𨋢,雲石底配上店名門口睇環境唔錯,就食呢間啦三眼仔抹茶鮮奶,綠茶味道香濃,最緊要唔太甜,造型更加囉滿分,好可愛呀檸檬薑茶,最適合女士飲用,驅寒呀.. 當茶杯冇水時,店員會主動過黎加水,好貼心既服務蜜糖雞翼,雞翼一開二,咁就可以食得好有儀態,雞翼新鮮炸起,配上蜜糖,前菜必備大蝦帶子青蘋果沙律: 沙律菜好新鮮,食落口爽脆,配上醋汁更加開胃,仲好健康。大蝦咪睇一隻咁少,成隻手掌咁大,蝦肉好厚,蝦殼煎香好脆,帶子都煎得唔錯,仲有成3隻黑松露帶子煎大菇: 黑松露味好香,大菇煎完好juicy,仲有我至愛既帶子招牌漢堡: 漢堡即叫即整,漢堡有成半隻筷子咁高牛油查左麵包再囉去焗,好香,入面有沙律菜,蕃茄,大啡菇,肉等等既材料,食落好juicy, 口感豐富,同朋友一人一半,岩岩好扭紋薯條: 上檯時仲熱,食落卜卜脆呢間餐廳環境好,而且服務態度都好好,下次再同老公黎
一出𨋢,雲石底配上店名
門口睇環境唔錯,就食呢間啦
扭紋薯條: 上檯時仲熱,食落卜卜脆
呢間餐廳環境好,而且服務態度都好好,下次再同老公黎