2020-04-28
這間蛋餐廳在Yoho mall新開張,作為元朗人梗係第一時間黎朝聖啦。星期六的晚上十分興旺,大約等了半小時才有枱呢。人頭湧湧的商場及排長龍的店面。Tamago園係咪應該咁稱呼佢呢食物方面有飯有意粉有三文治等,選擇唔算好多,但種類算廣泛了。自己點左明太子三文魚忌廉蛋包飯,賣相好吸引啊~超多醬汁正呀!旋風蛋肉包著雞肉飯,軟綿綿的好吃,明太子醬汁鹹香鮮味,還有幾件三文魚柳呢,好啱口味好好味啊!朋友點的海蝦明太子忌廉意粉,個鳥巢蛋好得意呀,意粉彈牙有韌度,醬汁同樣是明太子忌廉,呵呵,我倆都鍾意呢個口味,即叫即炒有誠意,呢碟都係好好味。點少得甜品呢,要了菠蘿黑糖珍珠梳乎里班戟,菠蘿口味少見喲。軟綿綿軟綿綿軟綿綿吖,口感好正,香甜可口,一邊食一邊覺得好幸福啊,甜品使人快樂,呵呵~即叫即整嘅關係制作需時,由等位到上菜大概90分鐘左右,由於餐廳新開張,未熟手慢一點也是合理的,食物有水準,賣相味道也完美,值得再來光顧!
人頭湧湧的商場及排長龍的店面。
Tamago園係咪應該咁稱呼佢呢
點少得 甜品呢,要了菠蘿黑糖珍珠梳乎里班戟,菠蘿口味少見喲。
軟綿綿軟綿綿軟綿綿吖,口感好正,香甜可口,一邊食一邊覺得好幸福啊, 甜品使人快樂,呵呵~