2019-03-27
嘴饞既我,每當心思思又想放題又想打邊爐既時候一定會黎八幡屋,一次滿足哂我兩個願望最念念不忘係佢呢度既海膽龍蝦湯,真係落足料,清清地又不失鮮甜,唔係度度有咖!入座送一碟澳洲和牛,雪花分佈均勻,質感細嫩,+$100仲有得任食,再加時30分鐘晏晝時間廢事食得咁奢侈,就加左呢款平少少既特選美國牛肉估唔到真係出面買一餅近百既靚牛,食三四碟都回本!怕肥牛太heavy既建議俾多少少錢轉特選,油脂分佈無咁多,口感更好。一排無黎仲多左唔少新野,有自助配料吧同前菜吧,想食幾多自己夾,唔怕唔知份量嗌完食唔哂有多款丸類,仲有生雞蛋任拎,好少任食邊爐有!!呢樣加分三文魚腩、雞件大大件,好新鮮,無雪味打邊爐打到咁上下寡寡地,當然要食下放題料魚生類新鮮,特別係三文魚同劍魚腩,肥美肉厚,色澤光亮。炸物即叫即炸,新鮮熱辣,芝士蝦丸雖然芝心唔算多,但真係有蝦味,口感幾爽。必食既串燒帆立貝同雞肉,裙邊位燒到脆脆地好香口,大隻飽滿;雞串成串都係肉,唔似得有啲得肥膏同皮!依家做梗promo,連生蠔都有得食半打都係$100,生蠔入口好重海水味,偏鹹口,加左檸檬汁岩岩好,口感好滑好creamy,最緊要唔腥食到咁上下先知原來仲有熟食
三文魚腩、雞件大大件,好新鮮,無雪味 打邊爐打到咁上下寡寡地,當然要食下 放題料魚生類新鮮,特別係三文魚同劍魚腩,肥美肉厚,色澤光亮。
食到咁上下先知原來仲有熟食吧,燒茄子、牛柳粒全部好吸引呀可惜個胃已經無位擺。
下次黎既時候一定要留肚,估唔到二百零蚊有咁多款野食,任食黎講呢間絕對抵食