2017-09-24 127 views
黎到荃灣,都算係一個糖水/甜品鋪集中地。今次就黎試下呢間台式糖水鋪入到去店員就安排我地坐底,佢有好多唔同既糖水/甜品款式,有選擇困難症既我揀左好耐先決定到。間野都幾多人,我地嗌左甜品之後,等左10分鐘左右d 甜品就到齊啦最後,我係嗌左呢個鮮芒仙草。個芒果好軟身好甜,好好味,d 仙草滑嘟嘟,口感似啫喱,芋丸就有d 甜甜地,煙煙韌韌甘,好好食。仲有原本以為係朱古力既雪糕球,原來佢係仙草雪芭,好特別。仲好大兜,岩晒我呢個吃貨另外個fd 嗌左心太軟配指定既雲呢拿雪糕,朋友話個雪糕幾滑,但個心太軟有少少苦,係用dark chocolate 整既。鐘意dark chocolate 既朋友,可以試下。呢兩款甜品,大概每款20幾至30幾蚊左右,價錢都合理呀
黎到荃灣,都算係一個糖水/甜品鋪集中地。
今次就黎試下呢間台式糖水

鐘意dark chocolate 既朋友,可以試下。

呢兩款甜品,大概每款20幾至30幾蚊左右,價錢都合理呀