2023-12-13 43 views
係沙田好運中心新開咗台灣菜餐廳。每次經過都見好多人等位,見佢嘅下午茶價錢相當親民。✅私房麻辣牛三寶 食得辣嘅朋友一定很喜歡這種麻辣嘅味道👍十分淋身及入味。✅紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯牛肉嫩滑多汁,滷肉味濃郁,一個餐可以有兩種嘅味道。👏👏✅慢烤雞腿蛋吐司有流心蛋又有雞腿肉十分之多,外脆內軟,賣相十分之吸引,好味😋每一個餐都送熱飲品,但係我哋選咗+$8 要咗黑糖珍珠奶茶及芋香珍珠奶茶,都幾好味😋係新開咗台灣菜餐廳。每次經過都見好多人等位,見佢嘅下午茶價錢相當親民。✅私房麻辣牛三寶 食得辣嘅朋友一定很喜歡這種麻辣嘅味道👍十分淋身及入味。✅紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯牛肉嫩滑多汁,滷肉味濃郁,一個餐可以有兩種嘅味道。👏👏✅慢烤雞腿蛋吐司有流心蛋又有雞腿肉十分之多,外脆內軟,賣相十分之吸引,好味😋每一個餐都送熱飲品,但係我哋選咗+$8 要咗黑糖珍珠奶茶及芋香珍珠奶茶,都幾好味😋

✅私房麻辣牛三寶
食得辣嘅朋友一定很喜歡這種麻辣嘅味道👍十分淋身及入味。

✅紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯
牛肉嫩滑多汁,滷肉味濃郁,一個餐可以有兩種嘅味道。👏👏

✅慢烤雞腿蛋吐司

✅私房麻辣牛三寶
食得辣嘅朋友一定很喜歡這種麻辣嘅味道👍十分淋身及入味。

✅紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯
牛肉嫩滑多汁,滷肉味濃郁,一個餐可以有兩種嘅味道。👏👏

✅慢烤雞腿蛋吐司

2023-12-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea