2021-11-15 285 views
要提早起碼一個月才book到既Butterfly Room 下午茶 試過就好了☻ 捨棄了下午茶三層架 而係一個一個course上菜 ▴1ˢᵀ course有四款鹹點特色三文治 味道很不錯😌 2ᴺᴰ course一杯mini蘑菇濃湯3ᴿᴰ courseScone 有Plain& Raisin兩款口味 我哋私心喜歡Raisin口味 有濃濃既牛油香味加上少少提子乾既微甜 最特別係餐廳提供既三款醬中既🍊醬 幾特別☺️ 喜歡食scone既朋友仔一定好開心因為呢度既scone係無限添既 4ᵀᴴ course甜點係以推車既形式讓客人任意挑選 有兩架車既甜品 讓人心心眼😍 同scone一樣 甜品都係無限添加架 鍾意食甜品既朋友仔一定好興奮🥰不過我哋都係每款淺嚐就已經好飽😂茶類有幾款可供選擇 tea menu有介紹每款茶既味道同特色 我哋分別揀左 ᵀᴴᴱ ᴮᵁᵀᵀᴱᴿᶠᴸᵞ ᴿᴼᴼᴹ ᴮᴸᴱᴺᴰ 同埋 ᶜᴴᴼᶜᴼ ᴹᴵᴺᵀ ᵀᴿᵁᶠᶠᴸᴱ 味道幾特別❤️

1ˢᵀ course
有四款鹹點特色三文治 味道很不錯😌

2ᴺᴰ course
一杯mini蘑菇濃湯

3ᴿᴰ course
Scone 有Plain& Raisin兩款口味

4ᵀᴴ course

2021-11-14
$440 (Tea)
  • Tea Sandwiches
  • scone