2019-07-22
又係將軍澳fd子好介紹🤩, 住喺Park Central嘅佢今日又同我去食特別野, 開左無幾耐嘅Moo Beef Cafe🐮, 平日lunch hour都幾多人wor. Lunch set menu (11:30am-3pm) 勁多款揀, 點知原來散叫menu仲吸引. >火龍果香蕉🍌奶昔 (HKD42)美顏聖品❤️瘦身排毒❤️紅肉火龍果blend暢通腸胃❤️香蕉🍌Milkshake🤩. 新鮮打起口感超濃稠, 間中仲有火龍果seed, 淺粉紅漸層靚到有點唔捨得飲🍸. 甜味非常天然, 飲到嘅都係香蕉甜味👍🏻.>雜錦莓莓搖擺 (HKD45)一睇就知有超多藍莓mix紅莓各樣打成嘅Milkshake, 味道勁Fresh, 雜莓甜甜的, 啖啖都好有層次, 足料👍🏻.>Lunch Set- 慢煮咖哩牛腩配椰菜花泥白飯 (HKD88)以慢煮嘅方法處理牛腩一食就有明顯分別, 啖啖牛腩勁腍, 咖哩入味, 驚喜位係面頭粒粒芒果🥭為口感添加點點層次. 近期大熱嘅減肥恩物椰菜花, 搗成濃稠椰菜花蓉代替白汁, 健康又好味.>餐湯濃得有點飽肚嘅日式粟米湯, 正.>安格斯牛扒三文治🥪
火龍果香蕉🍌奶昔 (HKD42)
雜錦莓莓搖擺 (HKD45)
餐湯
濃得有點飽肚嘅日式粟米湯, 正.
安格斯牛扒三文治🥪 (HKD128)
用QR code點餐先發現li度嘅order容許好多特別要求: 飲品甜度冰度, 連安格斯牛扒嘅生熟程度都有得揀👏🏻. 我揀7成熟, li塊牛扒有成吋厚, 質素唔錯非常juicy, 生熟程度係我鐘意嗰隻未到全熟加腍腍地, 麵包每面烘得香脆, 份三文治🥪真心豪華呢!