2023-09-22
-召集所有同🐷一樣鍾意貓貓嘅朋友🐱!呢間cafe可能係最多貓嘅餐廳,店員表示有大約40隻貓😍去到餐廳唔同角落,都會見到貓嘅蹤影,有被貓貓包圍嘅感覺🐈餐廳除左有木枱凳外,仲有較舒適嘅榻榻米枱👍🏻餐會有飲品(部分需要加錢)同埋餐湯。當日餐湯係忌廉粟米湯,口感濃厚,有好多粟米🌽🍅香煎大蝦辣蕃茄意粉餐 $108大蝦新鮮彈牙,個汁有好多蕃茄粒同茄蓉,辣度適中,意粉非常掛汁。🦞青口龍蝦汁忌廉長通粉餐 $118一上枱就聞到有鮮香濃龍蝦味,青口同樣新鮮嫩滑,唔會出現好韌嘅情況。長通粉口感彈牙,好味🫶🏻🍟香脆炸薯條配黑松露醬 $58薯條外脆內軟有薯香,濃郁嘅黑松露醬帶微微酸味😋🌹玫瑰荔枝梳打 跟餐加$15清新飲品,有爆爆珠都唔會太甜,有玫瑰香味,荔枝味較突出。☕️榛子拿鐵 跟餐加$25咖啡味香濃留香,飲得出係由高質咖啡豆調製而成👍🏻配合榛子味道,味道更有層次。🫡為左貓貓健康著想,入餐廳前請先著餐廳提供嘅鞋套或換上拖鞋喔🫰🏻
🍅香煎大蝦辣蕃茄意粉餐 $108
🦞青口龍蝦汁忌廉長通粉餐 $118
🍟香脆炸薯條配黑松露醬 $58
薯條外脆內軟有薯香,濃郁嘅黑松露醬帶微微酸味😋
🌹玫瑰荔枝梳打 跟餐加$15
清新飲品,有爆爆珠都唔會太甜,有玫瑰香味,荔枝味較突出。
☕️榛子拿鐵 跟餐加$25