2018-11-07
由開鋪到已經想食好耐,不過都係怕排長龍,所以咁耐都未食但今次有朋友lunchtime幫我排定隊,咁就有得食啦朋友未夠12點嚟到都已經開始排人齊先可以入座,所以嚟到都仲等左15-20分鐘先有得食有道門分開左買麵包同堂食既地方可以睇住麵包排隊,所以排隊都唔難捱餐牌好簡潔坐住又可以睇住入面啲師傅整麵包依到既飲品用不銹鋼飲管,夠環保一上枱見到係綠色既湯,已經有啲怕怕飲落似菠菜湯,又幾creamy幾好味飲飲下發現原來仲有青豆,好健康😂😂😂但唔係好啱我,最後由朋友負責飲晒Grilled Chicken Sandwich雞肉好滑,調味足夠,配埋個醬一流配菜好爽甜,個包好軟熟每樣嘢都好好味Pulled Pork Bagel我個人覺得chicken sandwich有醬好食啲雖然依個bagel食落都唔算乾,但有醬開心啲調味都唔錯,豬肉惹味Bread and Butter Pudding 個雪糕仲有vanilla seed係到,味道好香濃,值得一試嚟到依到點可以唔試牛角包但我地都食得太飽,所以只好每人外賣兩個返去食聞落好香牛油味,整返熱暖粒粒咁食
有道門分開左買麵包同堂食既地方
可以睇住麵包排隊,所以排隊都唔難捱
餐牌好簡潔
坐住又可以睇住入面啲師傅整麵包
依到既飲品用不銹鋼飲管,夠環保
Grilled Chicken Sandwich
Pulled Pork Bagel