黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (Minden Avenue)
2024-07-18 264 views
之前bookmark左好耐,因為見餐廳限時90分鐘,所以一直都無試,今晚終於有機會食到雖然我去嗰日係平日,但係餐廳生意唔錯,過咗九點,都有唔少客人光顧,證明呢間餐廳都幾受歡迎😝呢間餐廳裝修走日本風,感覺好似去左日本,好彩呢度係香港,餐廳唔會有煙味👍浜燒海鮮,值得推介,我揀咗普通款既甲羅燒,燒蠔,扇貝,最好食係燒蠔,佢燒出嚟啱啱熟,仲有就係,燒完之後隻蠔尺寸冇咩點變,仲係勁大隻,而且火候控制得好好,味道好難忘😍甲羅燒非常新鮮,食落無腥味😋扇貝都好出色,不過相對地就比較普通另外都叫咗刺身拼盤,粒貝,螺,不過相對地就無磯燒海鮮咁出色其他小食都好出色,芝士炸雞,有少少辣辣地,幾惹味👍鐵板牛舌,上枱熱辣辣,最啱送啤酒🥳食過幾間燒海鮮,呢間俾我印象最難忘,燒蠔真係好好食😋好驚下一次食唔返🤣絕對又係下一次💪

另外都叫咗刺身拼盤,粒貝,螺,不過相對地就無磯燒海鮮咁出色

磯燒岩手蠔
2024-07-02