2021-04-18 65 views
去食之前特登睇過哂食評同大家分享既相,滿心期待去試香港no.1既漢堡,真係名不符實。我唔知樓面個靚仔係輸左馬定不嬲都係咁,做服務業雖然唔一定要笑臉迎人,但至少唔會係西面😥唔講服務~單論食物都係屬中下級別薯條,無特別難食,但唔會係好食,超市急凍貨。炸雞,雞唔算老但唔juicy,七味粉多到我以為係炸七味粉。主打漢堡,點左個芝士牛肉漢堡,夠哂Classic。但係…漢堡唔可以話瀬哂野中規中矩但冠以hk no.1之名我會懷疑d人無係hk食過burger比佢出色既大有人在我想講百令蚊食一個好食既burger係超抵但佢個burger普通得黎又細將burger皮整成蛋糕皮可能好新穎,但我食唔到點樣昇華左個burger,更加試唔出個所謂蛋香。牛肉不過不失,但食唔到所謂牛香溢出。總結:唔係難食,但言過其實,過於誇大既宣傳,導致強烈落差感!不抱有太大期望,可以一試之後你可能會同我一樣未必會有下次(論burger薯條其實MOS都夠贏)炸雞,連比較都無需要~
唔講服務~
單論食物都係屬中下級別
薯條,無特別難食,但唔會係好食,超市急凍貨。
炸雞,雞唔算老但唔juicy,七味粉多到我以為係炸七味粉。
主打漢堡,點左個芝士牛肉漢堡,夠哂Classic。
但係…漢堡唔可以話瀬哂野
中規中矩
比佢出色既大有人在
我想講百令蚊食一個好食既burger係超抵
但佢個burger普通得黎又細

牛肉不過不失,但食唔到所謂牛香溢出。

不抱有太大期望,可以一試
之後你可能會同我一樣
未必會有下次

(論burger薯條其實MOS都夠贏)
炸雞,連比較都無需要~

TakeAway
  • 美式炸雞配秘製辣醬