2022-08-26 15 views
好少踏足啓德,今日去啓德交收,順便睇下食下野,意外比我發現一間手工Burger。餐廳裝潢以灰色調設計,輕工業風為主。餐牌有14款Burger選擇,可以加錢轉套餐,有小食和飲品。除了手工漢堡,亦有小食、意粉、沙律,可以選擇,另外都有生銅餐牌。經典芝士漢堡($75)(+$25配有皮薯條)漢堡好大個,一啖咬唔晒,麵包微微烘過,食落甜甜地,麵包好軟熟,入面好足料,有好厚身的手打牛肉,牛味濃郁,口感Juicy,再加上洋蔥、生菜、蕃茄、半溶車打芝士、份量十足,非常滋味。薯條用上粗的有皮薯條,新鮮熱辣辣炸起,金黃香脆,薯條份量足夠。小食拼盤($98)有雞翼、韓國脆雞粒、洋蔥圈、一口芝士、薯格拼盤即叫即炸,雞翼和韓國脆雞粒好juicy,洋蔥圈外層炸到非常脆,薯格金黃香脆,份量2-3人share 一齊食,岩岩好。+$8烏龍茶

餐廳裝潢以灰色調設計,輕工業風為主。

經典芝士漢堡($75)(+$25配有皮薯條)

小食拼盤($98)
有雞翼、韓國脆雞粒、洋蔥圈、一口芝士、薯格

+$8烏龍茶