2023-11-27 254 views
今時今日咁嘅服務係唔得㗎,完全違法商品說明條例。午市套餐寫明配奶茶或咖啡,落咗單之後,轉頭出嚟話凍熱都要加八蚊喎,佢個餐牌又唔搽咗佢,咁就完全違反商品說明條例啦。一個年紀大嘅女員工仲話自己新黎做,好多野唔識,咁奇怪嘅事講咗你信唔信呀?同佢講一下,話會違快限商品說明條例,佢就送兩個例湯畀你囉。不過之後送餐上枱,佢又會送錯枱喎?仲話之後同啲同事講返聲餐牌問題。我話你攞個marker過嚟啦,我幫你搽咗佢啦,好聲好氣咁樣同佢講,費事誤導下一個人啦,佢就收起張餐牌,個人相信會有下一個受害者。記得,到梅窩熟食市場,右邊有問題嗰間叫德仔記,左邊叫華記,小心行錯呀。原本想影一影餐牌畀各位睇下嘅,但係佢又好醒目咁樣話個餐牌唔用㗎喇。實說實話,送嘅例湯味道正常,炒嘅麵都唔差,可能市道真係差?所以做衰咗自己個名囉。
今時今日咁嘅服務係唔得㗎,完全違法商品說明條例。

三絲炒麵
2023-11-27
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)