2020-05-13 129 views
見啲人成日食佢牛油果花好靚咁,我就梗係要去下啦🤪由中環行上去都幾遠架,夏天真係會出晒汗💦個日5:00去到,點知店員話得返雪糕同個小小bakery...食唔到最想食的牛油果花🤦🏻‍♀️ 好彩都食到玫瑰花雪糕!但店員態度好差,好似覺得我地阻住佢收工咁,搞到我求其食完就走了😤-唯有叫個雪糕+brownie,我地就叫左玫瑰味,因為粉紅色好靚😂點知...隻玫瑰味勁假,好似啲香水咁,仲要個雪糕甜到傻,雖然係清甜,但都好難接受😖 舊brownie超硬,好難拮落去,感覺唔太新鮮,仲要一樣有朱古力味得來都幾甜下😰 成碟就係甜,其他食緊咩都唔係好知。-好小比差食評,但大家去到真係唔好嗌呢2樣嘢,雪糕我相信其他味會好d! 我仍然相信啲鹹食係好好多,但我就唔會再去了,太多cafe想去🤓