2020-03-08 245 views
呢間係朋友帶我黎食既~但我見係拉面我就無拒絕 照去左食 🤔整身都未聽過呢間拉麵店 點知原來係我見識小 🙈佢係一間日本拉麵連鎖店。我個日叫左特製白丸元味。特製白丸元味 Special Shiromaru Motoaji $88拉麵連鎖店黎講 個價錢算係中規中矩 唔算貴 👍🏻因為都有四塊叉燒 半隻糖心蛋 仲有兩片紫菜。但個湯底好味精豬骨湯味 食完我都係咁飲水🤢 雖然佢唔貴但個湯咁樣真係唔多掂😂 叉燒係一片片簿切的而且咬落較乾身。 🤨糖心蛋就唔夠入味亦唔夠流心 個人覺得就唔合格啦。😟而紫菜就好啲 都有紫菜味 雖然唔濃 但都尚算可以接受 👌🏼而麵方面, 我就覺得ok既。👌🏼但我個人覺得日本連鎖拉麵店既湯底就唔係好接受到😔我自己就唔會再食啦。。。

$100 (Dinner)