2024-01-18 385 views
話說這次去嘗鮮,實在係超正。起頭,我哋就點咗西班牙辣肉腸意粉,青椒添咗份潮味,辣肉腸咬落去鮮香彈牙,夠哂kick,根本停唔到口!意粉啱啱好嘅酸甜醬汁,攪拌得均勻之餘,又保持啲意粉唔會太爛,算係幾正!再嚟就係美國安格斯肉眼扒,佢哋個火候揸得啱啱好,牛扒香濃得嚟又唔會太生,咬落去肉汁四溢,真心滿足!配上旁邊嗰兜薯條,熱辣辣嘅,加點沙律醬,簡直唔想停手。最後,講下芝士薯條同炸魚手指兩樣小食嘅事。 芝士薯條可能有啲欠佳,芝士不夠香濃穩陣,薯條都未夠曬脆,但炸魚手指就真係得嚟又正,外皮炸得金黃鬆脆,魚肉內裡添,份份鮮美,啖啖肉感,咁賞心悅目。整體嚟講,#24 foodstation呢間店給我嘅感覺正到爆,食物份量足夠又滋味滿分,真係心思思想再去幾次!下次約埋班friend仔一齊嚟嘆,肯定係咁開心!😄🍝🥩