嗰日想食沾麵,見到呢間評價幾兩極就入咗去試下究竟好唔好食😙-🐽特濃豚骨沾麵 ($88)湯底好濃,啲麵會掛湯,同埋入面本身都有幾塊豬肉,食落味道幾有層次不過偏鹹🤔啲麵都算彈牙,而叉燒嘅肥瘦比例幾好不過偏薄,至於啲筍味道偏淡,份量都俾得夠😗-🌶辛辣沾麵 ($93)一樣湯底都係好濃,不過食落幾開胃,啲辣味係有層次嘅辣而唔係死辣,不過如果跟塊紫菜就更加好喇😙其他嘢例如麵同叉燒大致都同特濃豚骨沾麵一樣👀-🍜柚子沾麵 ($88)湯底都算過味不過唔夠濃,同柚子味夾埋唔會好奇怪,不過個人都係覺得特濃或者辛辣好食啲🤣隻蛋可以生少少,有少少過熟同埋唔太夠味,碗麵有跟紫菜,都夠脆,上到嚟唔會淋晒~-🐔名古屋醬油黑椒雞翼 ($32 3隻)張相得兩隻,因為小編太肚餓忍唔住夾咗先影…講返正題,啲雞翼夠脆,不過要點汁先夠味,個汁係醬油味,略嫌唔夠黑椒味,不過啲雞翼都幾大隻同埋夠肉汁🙉-啲沾麵一樣都係用石鍋裝住啲湯保持温度,見menu上面仲有好多唔同嘅款式可以揀,我地午餐時間去等咗五分鐘就入到👀不過環境唔算好闊落,啲枱櫈之間如果有多啲空位出入會方便好多,同埋服務方面都係不過不失,整體而言還好🤔
嗰日想食沾麵,見到呢間評價幾兩極就入咗去試下究竟好唔好食😙
🐽特濃豚骨沾麵 ($88)
🌶辛辣沾麵 ($93)
🍜柚子沾麵 ($88)
🐔名古屋醬油黑椒雞翼 ($32 3隻)
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)