2006-05-13
琴晚去完個舊同事屋企睇完佢個BB 後,一行四人回到新城市廣場食飯,叫左三個套餐、一個飯加一杯Cocktail!呢度既環境同食物係唔錯既,我最鐘就係佢張梳化,好舒服,價錢係略貴,但係服務奇差!落單個個女仔,我地覺得佢係度夢遊,因為第一個黎既食物就係個飯,但係我地都唔係叫個隻飯,跟住送餐既有D 疑惑,然後落單個女仔同送餐既講返話佢落錯單,都唔知有冇搞錯!然後個杯Cocktail 就失去埋蹤影,叫個男侍應黎問,佢又以為我地叫左餐飲未黎,要講一大輪先知係有個Cocktail 未黎,但係最後又係冇左回事,又係要催多次,跟住應該係由個調酒既出黎問返我地個杯係乜野黎,又一次有冇搞錯呀?張單究竟去左邊呀?係咪唔駛俾錢呀?食完之後,飲咖啡途中,人有三急,想去方便一下,一問之下,原來個度冇男洗手間,要落去六樓,勁唔方便,我真係唔知呢個係個商場既問題定係間鋪既問題,呢一樣實在好唔掂。如果呢個係商場既問題,男女洗手間係鴛鴦層既話,新城市廣場真係廿年都冇進步過,又可能係我自己已經俾奧海城縱壞左,因為奧海城所有既食肆係冇自己洗手間,全部都係共用商場既洗手間,但係人地勝在夠多,行兩步有一個,又夠乾淨!如果服務個一欄
如果服務個一欄有0 分我會俾0 分!