不苦 𝑩𝒖𝒇𝒇 位於轉角,兩邊落地玻璃窗採光明亮自然🪟座位闊落,充滿空間感。原木桌椅板凳加上綠植 🌵 時光悠悠感覺可以在這裡待一個晌午☀️ /𝑩𝒖𝒇𝒇 𝑩𝒊𝒈 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕/ᐥ煙三文魚·太陽蛋·烤大啡菇·煙肉·番薯條·沙律菜·酸種麵包👩🏻 煙三文魚份量好多,煙肉煎香香,太陽蛋係一穿即破,非常誘人😍/𝑽𝒆𝒈𝒈𝒊𝒆 𝑨𝒍𝒍 𝑫𝒂𝒚 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕/ᐥ牛油果·烤大啡菇·太陽蛋·乳酪·沙律菜·酸種麵包👨🏻 有素食選擇十分好😎 佢最欣賞大啡菇控制時間剛剛好,保持到水份,而且香味突出。牛油果軟滑,酸種麵包夠筋道。呢度仲有多款手沖咖啡☕️ Barista 亦主動問我地飲品要Fruity / Nutty,沖出黎杯Latte 拉花穩定,水準之上。

/𝑩𝒖𝒇𝒇 𝑩𝒊𝒈 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕/

/𝑽𝒆𝒈𝒈𝒊𝒆 𝑨𝒍𝒍 𝑫𝒂𝒚 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕/