2022-05-12 1204 views
約朋友食吓飯,觀塘無乜好揀,呢間好耐之前寫一篇 OK 文,久別重逢,估唔到服務 keep 到咁差😂😂。午餐時間慢慢開始入人,Doo 安心,成班 waiters 企响度又唔會 serve,仲比我聽到喺度傾啲客身材😅。坐低叫嘢食,有位好似部長的人企正中央,以為佢態度會好啲,點知態度極差,朋友 Keto 開,諗住問佢啲薯類有無得轉,部長一句得埋黎所有餐無得轉!朋友有禮貌地回一句,唔該,究竟邊個係 serve 😂另一朋友問凍飲有無得添,佢不屑咁應,其實人地 Outback 有,你地價錢仲要貴過 Outback 😒😒唔值。最後叫了個潛艇,個包太硬。其他餐無圖,無謂多講,完。

最後叫了個潛艇,個包太硬。
其他餐無圖,無謂多講,完。