2023-02-23
夜晚喺銅鑼灣搵嘢食,見到呢間未試過走入去試吓,點知中伏,下次唔會再幫襯。一入到餐廳,環境比較狹窄,好在已經過咗晚飯高峰時段,店內唔係太多客人。見到食物相都好吸引,先上和牛鵝肝丼,和牛好軟冧好好味,令人有驚喜。鵝肝都OK,但係白飯就麻麻哋,配菜有生洋蔥沙律菜仲有鹹酸菜,唔係太夾,可能唔啱我口味。另外叫咗咖喱豬扒飯,首先啲咖喱汁太少唔夠撈飯,另外啲豬扒炸得太爛,一夾就散晒,味道認真麻麻地,$88呢個價錢認真唔值,最後都食唔落。去到食完飯,其實都冇比過茶我哋,無茶都冇所謂嘅,戴好口罩準備走,侍應先即刻沖杯茶嚟,本身都準備走,冇飲到啦。食嘢期間會見有2隻蚊滋喺度飛舞,同埋聽到餐廳主管耐唔耐就會教訓下員工。總結來講,餐廳環境服務都麻麻哋,淨係和牛令我有驚喜。