2024-09-02
三點三雜扒餐🥩$108個人嚟講最推介佢哋嘅鐵板扒餐,我今次就揀咗雜扒餐,真係超級豐富,一個餐有齊豬扒🐷、雞扒🐔、司華力腸🍖、煙肉🥓 同埋薯條🍟,每塊扒都唔細,食晒真係超級飽啊!同埋茶餐廳薯條點黑椒汁真係冇得輸😽😽套餐,已經包埋日式粟米湯🌽,飲品嘅話加幾蚊就有交易~ 晚餐食個鐵板餐真係幸福感滿滿啊🥰🥰咖哩安格斯牛肉飯 🐮$88咖喱汁嘅份量好多,估唔到牛肉份量仲多,用咖喱撈飯真係好正,唔覺唔覺成碗飯就食晒啦🙈🙈飲品方面,我就揀咗間$19轉特飲,揀咗黑牛(可樂+朱古力雪糕🍫),非常邪惡,但係好好味🤤🤤焗咖喱雞扒飯🐔$73焗咖喱雞髀飯係即叫即焗嘅,上枱熱辣辣,仲有拉絲芝士嘅加持,真係令人垂涎三尺😋😋飲品方面,一樣係加$19轉左特飲,揀咗好耐,最後決定要忌廉美祿暴龍!鮑魚蛋白素翅炒飯 🍲$82佢哋都仲有好多唔同嘅炒粉麵飯選擇,屋企人就揀咗個睇落比較清淡啲嘅,估唔到炒飯一樣好有誠意,充滿蛋香味!
咖哩安格斯牛肉飯 🐮$88
焗咖喱雞扒飯🐔$73