2023-08-04 425 views
平日晚飯時間唔需要等位👀Menu選擇多;用QR code落單,好快有得食😋-吉列豬扒咖哩飯 甘口 $62個飯黎到嘅時候覺得咖哩汁好稀,好驚唔夠味😵‍💫點知加埋白飯味道岩岩好👍🏻吉列豬扒嘅炸粉唔厚,咬落脆口;豬扒肉質都夠firm。咖哩汁嘅配料有細細粒嘅薯仔同蘿蔔,撈撈下就會不知不覺咁食哂全個飯。🤭-燒咖哩芝士唐揚咖哩飯 甘口 $65會嗌呢個係因為佢餐牌幅相好吸引🤩黎到都圖文相符嘅🤭4大舊炸雞加上微焦嘅芝士,仲有大大隻溫泉蛋係中間!可惜我每次食溫泉蛋都會肚痛,隻蛋就交左俾朋友🤣佢表示溫泉蛋無過生/過熟,撈飯一流,並且食完無肚痛🤣佢個飯底係炒過嘅咖哩飯,我略嫌味道偏淡。炸雞有少少炸過龍,有d柴皮,但入面尚算juicy!-呢間餐廳嘅份量都大份,最尾都食到捧著個肚離開🥳
吉列豬扒咖哩飯 甘口 $62

燒咖哩芝士唐揚咖哩飯 甘口 $65

呢間餐廳嘅份量都大份,最尾都食到捧著個肚離開🥳