過嚟附近做嘢,又喺Emax 落車,咁當然喺呢度搵下嘢食,喺open rice search到呢間泰國餐廳評語唔差,就入去試一試,點知就比我學到嘢!Lunch time menu 選擇多,我呢啲有選擇困難症,揀咗好耐,就食個招牌咖哩雞球飯啦+凍檸茶!QR code點餐有個好處,出餐快,唔夠一分鐘,杯凍檸茶嚟咗,抵讚,點知唔使另一分鐘,個咖哩雞球飯出埋!望咗碟嘢一分鐘,食咗我人生第一啖嘅招牌泰色咖哩 x 麥記麥樂雞飯。。。老實,咖哩味道唔差,夠熱,但個麥樂雞係凍㗎!唔知係咪因為喺麥記買上嚟攤耐咗呢。。。早知我先去麥記買返盒上嚟加餸啦,起碼係熱嘅。。。埋單有折64蚊。。。咦,喺麥記食到十幾廿件喇喎

埋單有折64蚊。。。咦,喺麥記食到十幾廿件喇喎