2020-01-16
今日放假黎左寶琳探朋友,順便食嗰Lunch先😋😋😋近近地去左新都城揾野食😄😄地鐵一出右轉就見到哩間餐廳啦,又有朋友想食既咖喱添👏👏一於就食哩間🍛🍛望下menu都幾多選擇喎,粉麵飯,小食,乜都有喎🤩🤩最後我地嗌左午市二人套餐,真心扺食哩,有小食,有菜,有兩嗰主菜,仲有兩杯野飲😚😚😚我地要左越式蒸粉包兩件拼炸蝦餅兩件,蒸粉包大大件,好足料,點埋泰式辣醬好惹味💓💓炸蝦🍤飲大大舊,即叫即炸,好脆口😘😘上湯浸時菜🥬份量好多🤪😍主菜揀左阿來咖喱牛柳粒🤩🤩阿來咖哩味道好正,濃濃既咖喱味,配埋大量既秋葵🥬薯仔🥔粒同牛柳粒烹煮成嘅咖喱醬,牛柳粒好鬆軟,配埋咖喱汁好送飯🤩🤩💓秘製去骨海南雞例牌同樣有驚喜喎,雞肉相當嫩口呀😚😚相信放落冰水嘅時間掌握得好好🥳🥳配埋絲苗白飯兩碗🤩🤩❤️最後再嗌左亞來咖哩三文魚頭飯轉青咖喱🍛呢個青咖喱絕對出色,辣味好出💖💖💖三文魚頭斬件炸完,配埋青咖哩同埋薯仔🥔好入味好正😍😍龍眼冰又幾好飲喎,飲到落底都仲有好多龍眼肉🤩🤩🤩
龍眼冰又幾好飲喎,飲到落底都仲有好多龍眼肉🤩🤩🤩