2016-08-31 1378 views
中午試下食下咖喱, 聽人講呢間咖喱好似唔錯. 平日中午都算滿座. 座位亦唔算太過迫.佢咖喱有好多款, 每款肉類都會有好多款咖喱可以讚. 我只有問下伙記應該叫邊款咖喱, 如我吃唔辣, 佢就介紹印度咖喱, 香口一點, 要辣既, 佢又會介紹另一款, 多D調味同配料, 如下圖, 深色D既就係辣D既, 食落亦都會香口D.一份咖喱大概$100左右, 沒有飲品, 但可以選飯或薄餅. 我叫左咖喱羊肉, 好腍, 唔太SO味, 幾好食 但同行朋友叫左咖喱雞, 好硬, 唔腍, 牙都軟. 份量其實都好多. 佢D咖喱其實好唔錯, 好香好好味, 唔係大X活咁, 又辣又濃又刺激, 當然可能大家食咖喱要求唔同, 我只係試下形容一下個感覺 如果未試過又突然好想食下咖喱, 我都會推薦呢間咖喱屋, 只要唔好揀雞就OK了

2016-08-05
$100 (Lunch)
  • 咖喱羊