(Non-member)
嘩,乜原來阿老闆娘咁出名,可惜我去之前,無上黎睇下食評先,結果俾佢激到一肚氣!琴日同男友去蓮園食晏,因為我事先已經食左野,去到真係食唔落,本來諗住去到嗌杯野飲下,點知餐牌又無寫野飲,結果就叫男友order左佢食o既套飯先,諗住自己再慢慢睇下有咩叫。其實自己都知齋坐唔好意思,已經好considerate咁,諗住再叫d小食呀、飲品呀咁。點知男友個套飯一到,我仲未有心水再嗌d乜,阿老闆娘開始黎料!佢先問:d野係咪到齊?我答:到齊喇佢竟然用行動俾面色我睇,好粗暴咁收晒檯面上我地無用過的碗碟筷子,連我面前張餐單(亦即墊檯紙)收埋!我當時仲睇緊有咩好食架!嘩,真係火都黎埋我男友講左句:喂,睇緊架佢先放返低張墊檯紙俾我查實張墊檯紙已經沾濕左,佢無可能再俾第二個客用,佢擺明睇面色我睇當時我已經叫唔落,只係想鬧佢我見下面有食評話,老闆娘好有趣係,我都見佢對隔離檯好好唔知同阿離檯係兩位後生高大的男士有關,定係同佢兩位嗌得比較多野食有關,佢對呢檯男士真係既客氣又風趣真係想鬧多一次!咁o既服務態度,d野有幾好食都無用啦!

佢先問:d野係咪到齊?
我答:到齊喇

嘩,真係火都黎埋

我男友講左句:喂,睇緊架
佢先放返低張墊檯紙俾我

當時我已經叫唔落,只係想鬧佢

我見下面有食評話,老闆娘好有趣
係,我都見佢對隔離檯好好

真係想鬧多一次!咁o既服務態度,d野有幾好食都無用啦!