2022-10-14
📍𝕎𝕚𝕟𝕘𝕞𝕒𝕟一路想試食雞翼放題 終於可以一試了 不過計左計埋右之後決定叫咯咯拼盤 Loads O' Birds 有24隻雞翼 (4種口味) 加2個配菜 食落好似都好飽咁 又抵啲 所以就叫咗呢個😗雞翼四種口味:(1) 巴馬臣芝士蒜蓉味 正常發揮 可以多啲芝士🧐(2)Wingman水牛城醬食落去真係覺得好酸😂 嘗試食完全隻不過真係好困難,就算隔離雞翼hi到佢醬汁都好酸係比預期嘅酸得幾多下..(3)泰式甜辣醬呢個俾都我地最大嘅驚喜,因為酸酸甜甜,兩種味道都唔會太over 食落去啱啱好👍🏻(4) 自家製鹹蛋黃係好濃味好香,但食一隻就滯咗唔會想食咁多隻😮💨烤蒜龍蒿大啡菇🍄呢個係意料之外地好味 調味同埋焗唧時間都啱啱好 咬落去有菇汁必出嚟 勁香蒜味😍杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗🥦呢個西蘭花苗炒得好香!好少見用麵包糠炒菜 佢好足料所以好夠香味🥰其實如果唔係超大胃口/一大班人食,可以唔使叫放題,因為佢每次最少都要1隻味叫4隻雞翼,2個人食的話叫佢啲拼盤可能仲抵,又唔會浪費食物😀 不過整體都幾好味,而且有好多味未食到,都會想返去再試!
雞翼四種口味:
(1) 巴馬臣芝士蒜蓉味
正常發揮 可以多啲芝士🧐
(2)Wingman水牛城醬
(3)泰式甜辣醬
(4) 自家製鹹蛋黃
係好濃味好香,但食一隻就滯咗唔會想食咁多隻😮💨
烤蒜龍蒿大啡菇🍄
杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗🥦