2022-07-09 1595 views
我好少寫OpenRice,不過呢間真係值得推介~ 呢間係朋友介紹嘅雀會私房菜,所以一星期前我已經預訂好菜式,星期五晚同班同事嚟到,果然冇令我失望👍🏻 有獨立房間,地方企理,服務又好好~ 我訂嘅菜式全部都做得好好😋,成班同事食到好開心勁Hyper🤣呢一晚訂咗10款菜式: 燒乳豬,豉汁蟶子王,豉油王煎大蝦,砵酒焗蠔,焗魚腸,清蒸東星班,蒜蓉蒸勝瓜,崩沙腩,雜菜煲,炸子雞特別想講,佢哋除咗嘢食好味,啲服務真係好細心,我哋話有支酒想雪凍啲,佢哋啲職員即刻攞兩個冰桶,啲冰堆到勁滿,確保我支酒夠凍👍🏻真係好值得讚!整體而言,呢間雀會私房菜大家真係要一試!

整體而言,呢間雀會私房菜大家真係要一試!

燒乳豬
豉汁蟶子皇