2018-11-17 959 views
如標題所講,佢更加係打卡,相機食先,帶家人開心,同女友拍拖既好地方!🤣環境靚,位於尖沙咀買衫聖地,行完行就食,正!😁裝修靚,入到去視覺享受左先,實無人炸型🤣整得靚,啲野食好有主題,完全係任何年齡都忍唔到攞手機出黎影🤣睇下餐具都咁別緻,條魚立體架酸辣木耳呢個豆腐真係要講一講,刀功一流,味道可口,冷盤,但好有幸福感豬腿肉夠味,肉質冧滑,必叫😋安格斯干牛河制係個名都殺哂,啲牛肉又真係好味啲,河粉干身,師傅功夫好櫻花蝦炒飯又係好味,飯粒分明,夾左兩款米,口感有得黎好香豬豬叉燒包殺相機餸來了,但除左個樣,都真係好食,叉燒都好多好搞笑既流沙奶皇包同頭先一樣,影哂咁多部機,成5分鐘先食得😂😂😂都係正既👍干肩四季豆佢幾特別,係炸既,但唔會覺得好油蟹子燒賣同一盤味道一樣,係個皮唔同色,都ok最後傾得開心,又叫多個炸魷魚鬚,香脆唔油,最後好飽,打包😂😂😂總結: 90分,扣10分係喺佢茶錢上,16蚊一位,當然茶都係靚啲既,不過我晚上都係飲水好啲,所以5個人我就比多左7,80蚊,可以叫多個餸🤣, 其實野唔算太貴,係正常價偏多10蚊8蚊咁,始終都推介大家去下既😁👍
環境靚,位於尖沙咀買衫聖地,行完行就食,正!😁
裝修靚,入到去視覺享受左先,實無人炸型🤣

睇下餐具都咁別緻,條魚立體架

酸辣木耳

豬腿肉
夠味,肉質冧滑,必叫😋

安格斯干牛河
制係個名都殺哂,啲牛肉又真係好味啲,河粉干身,師傅功夫好

櫻花蝦炒飯
又係好味,飯粒分明,夾左兩款米,口感有得黎好香

豬豬叉燒包
殺相機餸來了,但除左個樣,都真係好食,叉燒都好多

好搞笑既流沙奶皇包
同頭先一樣,影哂咁多部機,成5分鐘先食得😂😂😂都係正既👍

干肩四季豆
佢幾特別,係炸既,但唔會覺得好油

蟹子燒賣
同一盤味道一樣,係個皮唔同色,都ok

2018-10-04
$200 (Dinner)