2014-12-07 1020 views
日日返工都要食lunch,短短個零鐘食晏時間,其實只要唔太差都好少有意見,但以一分錢一分貨嘅角度,呢間論服務到食物都唔多值。記得上一次lunch time,該店嘅自助取票機壞咗,門口亦冇職員接待,眼見至少有2張4人枱空著,入內搵唔知忙緊咩嘅職員查問,職員只解釋:「機件故障,唔知幾時整番」。便怱怱離開,亦沒有派籌讓我們等待……當時心想:如此服務態度,唔通真係好食到唔憂做?!今次一行5人再度親臨,試一試佢嘅實力。等咗大概5分鐘,職員安排一個4人坐位比我哋2女3男; 2女1男坐埋便梳化,空間峽窄到第3個人有2/3身位坐離張枱,唯有要求加櫈,初時職員婉拒,但後來可能見真係冇辦法食到嘢,都好快張櫈補上。$88嘅醬油札幌拉麵,未計加一,除咗第一眼見到舊超級肥膏之外,賣相都唔錯,麵嘅質感同粗幼適中,份量偏少,男仔一定唔夠飽,味道可以,不過湯底偏咸,味精過重,喝一口以足夠,唔能夠令你暢快地大啖大啖喝下總括而言,以價錢及服務來說,不值推介。

札幌醬油拉麵

總括而言,以價錢及服務來說,不值推介。
2014-12-05
$97 (Lunch)