2019-11-22 165 views
一個唔幸福的快餐店之前日本食咗幾次,真心覺得好食,氣氛好好,食完有一種》幸福感覺今次就試吓香港尖沙咀新店,等位排隊都等左成個鐘,入到去感覺怪怪地,可能樓底太高原來要自己斟水,行出行入,啲位又窄,跟住要出去落order俾錢,成間快餐店重要係價錢並不是相宜,已經有少少想退場,不過排隊排左咁耐,即管試吓咩情況,等左半個鐘,先有第一碟,唔明白點解要用外賣紙碟,用紙杯,洗咗幾隻碟有冇咁難,感覺已經唔好,一啲都唔環保♻️終於知道點解要等咁耐,原來係咁接外賣,咁堂食梗係等得耐囉所以堂食都要等得耐啲講返食物方面,先講過咸:牛油果三文魚pancake, 味道方面都幾好,雖然牛油果比較硬,三文魚比較細塊,一條條咁,同日本好唔同,最好味當然係pancake, 並唔係一般pancake, 有啲健康感覺pancake,食落有啲粒粒感覺跟住個甜嘅:最出名嘅生果pancake,當然生果同日本冇得比,忌廉就好味,不過所有嘢用膠叉食,真係好似快餐店我諗我又唔會有下次㗎啦,都係留返去日本食好啲啦
一個唔幸福的快餐店

終於知道點解要等咁耐,原來係咁接外賣,咁堂食梗係等得耐囉

所以堂食都要等得耐啲
得2塊?

外賣盒

我諗我又唔會有下次㗎啦,都係留返去日本食好啲啦
  • 不幸福pancake