最近同媽咪去銅鑼灣行街,順便試吓呢間喺銅鑼灣嘅熊本燒肉放題。我哋揀咗Set B 極上澳洲和牛燒肉火鍋放題,性價比勁高呀!🥳 用平板電腦落單好方便快捷,食物送餐速度都好快,服務效率唔錯👍。澳洲和牛選擇好多,肉質普遍都好嫩滑,入口即溶🤤,尤其係封門柳,牛味勁濃郁,好回味!牛筋條醃得啱啱好,入味又唔韌👏。我哋仲叫咗個日本和牛拼盤,三筋肉最好食,入口即溶,油花分佈好均勻😋!連比較少見嘅和尚頭都好好食,脂肪少,口感幼細柔軟,但赤身味又幾濃,睇得出餐廳喺選料方面幾用心👍。Set B 升級嘅「極尚 JMBO 海鮮燒系列」真係好正!🤩 啲蟶子勁大隻又鮮甜飽滿,扇貝多汁鮮美,鮑魚爽口彈牙,虎蝦嫩滑彈牙,生蠔巨大鮮美,皇帝蟹腳鮮甜多膏,份量十足!海鮮好新鮮,質素都好高,鍾意食海鮮嘅朋友一定會好滿足😋!火鍋方面,我哋揀咗「極邪惡博多牛腸鍋」同「人氣柚子雞湯底」。「極邪惡博多牛腸鍋」個名真係無講錯,牛腸勁多,湯底濃郁香醇,好惹味😈!「人氣柚子雞湯底」就清爽開胃,有淡淡嘅柚子味,啱晒中和返燒肉嘅油膩感,淥吓生菜都幾好食🥬!總括嚟講,熊本燒肉放題性價比勁高,肉同海鮮質素都好高,選擇多樣化,服務效率高,環境舒服💯。
總括嚟講,熊本燒肉放題性價比勁高,肉同海鮮質素都好高,選擇多樣化,服務效率高,環境舒服💯。無論係澳洲和牛定日本和牛,都滿足到唔同客嘅需要,加埋咁多款火鍋湯底,成個用餐體驗非常豐富!好推介俾鍾意食燒肉放題嘅朋友!🥳
2024-09-26
Type of Meal