2024-04-01 468 views
老實講疫情後算係唔錯一間茶記,算好坐枱位都夠,但好耐冇去幫襯,今日望下唔使等乜濟就有位,一支公有所謂,從來都冇得自由擇坐位,搭枱都必然,就食個lunch叫鮮茄蛋牛飯+凍檸茶啦,理應好隱陣,好快有得食,熱辣辣,味唔錯,但係飯好硬,似生米,又似水唔夠煲求其叫係飯,茶記文化,不扭都係得過且過,要快係正常事,諗住多汁撈照食,最多一次冇下次,反正場內人面全非,想投訴最怕換一碟加料,最後硬食完結果真係胃痛,我諗都冇回頭,價錢唔算特別平,大把選擇。
Other Info. : 忍唔住寫,睇場內咁嘅服務態度,劉華都冇用,點會有望遊客讚賞?遊客都係來港玩一次半次,好壞都印象深刻,本地客都走啦。