2016-10-26 1473 views
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭呢間開左我諗半年到既熱狗店,次次經過諗住試佢個炸子雞翼都無得賣,然後見到個新假期報導佢個熱狗之後就特登去試下。咁一定要試佢個口水雞熱狗啦!果然好好食!🐣因為我本身就唔係好食辣,但口水雞本身又好野味,見到咁既配搭咁緊係要食啦!口水雞有小小小小辣,真係我都食到既辣就唔係辣,但個麻勁真係好過癮,但又唔會搶左個熱狗既金身!雞都算滑,冰鮮係咁上下,無咩雪味都算係咁。加上有小小花生碎就香口啲啦,但上面既海苔粉就完全食唔出個味。個包包烘下都鬆軟既,但可以多啲啲牛油味。條腸就放過佢啦,食完個雞都唔記得左個條腸啦,只係有印象食過,會飽啲囉。但整體黎講係值得一試!😉👍🏿另外仲有個班尼迪蛋蛋熱狗🍳,我建議下次可以先食民個再食口水雞,因為我食完口水雞,呢個個味已經唔係好出,但係唔可以話唔好食,較為普通小小,無口水雞咁值得食。兩個熱狗都係$48,咁緊係口水雞抵食啦!現在只要食過$30,就送一罐汽水!話說個老闆好nice,不停同我地傾計,傾傾下傾到佢自己話就黎唔做啦,因為鋪租太貴,做埋都係多過出去幫人打工小小。諗住就黎唔做。記得上次我食到人地執苙間野(Fat Angelo) 係我兩
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
咁一定要試佢個口水雞熱狗啦!果然好好食!🐣
話說個老闆好nice,不停同我地傾計,傾傾下傾到佢自己話就黎唔做啦,因為鋪租太貴,做埋都係多過出去幫人打工小小。諗住就黎唔做。記得上次我食到人地執苙間野(Fat Angelo) 係我兩年前既生日,食完既第二既,就見新聞話全線執哂😂。希望老闆可以堅持落去做啦,等多啲人可以食到!另外佢既口水雞可以配蕎麥麵食,比較健康啲😉
口水雞熱狗
2016-10-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$48 (Dinner)
口水雞熱狗