2014-06-15 1673 views
今日特登早少少黎依到,因為平時見佢都真係非常之多人等位,所以一定要早D,因為依到真係內地旅客既至愛之一, 絕對比起本地人都要多, 入左黎好似番左深圳一樣咁, 我地兩個人都唔算太大食個D,所以只係叫少少野食就可以喇,其中一款係朋友揀既糖醋魚塊,我自己都幾鍾意依個,之後我就叫左小籠包加多一碟芥蘭,首先係既係小龍包,佢個皮真係幾薄下嫁,夾起上黎好彩唔係好易穿個種,係出面睇已經可以睇到裡面充滿肉汁,好似好吸引呀,慢慢咬落去就會飲到肉汁,味道幾正,加埋肉既鮮味,自己就唔會太鍾意食醋,不過就咁食都已經十分不錯。之後就係糖醋魚塊,賣相十分靚,顏色橙橙黃黃,賣相已經非常吸引,佢個魚塊仲少少脆口,加埋酸酸甜甜既糖醋汁,非常開胃既一個小菜。
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)