2017-08-06 216 views
有時放工好累懶得煮飯就出街食下飯,話說今日老公放工要加班唔鬼理我😭,我放工就一丁友揾下好野食!!行下行下商場俾左呢間茶記的招牌吸引,好似好老字號咁, 而我見茶記裹面亦有好多人幫襯,心諗應會唔差得去邊🙈所以就入左去食飯。因為一個人食飯所以叫ge食物唔多,叫左個牛肉炒面,一份海南雞同一杯凍奶茶多奶。首先講下個炒面先,唔錯! 好有鑊氣,好香口而且大大份,牛肉份量亦不少,質地唔老,火喉剛剛好! 😃另外海南雞有驚喜,去晒骨先上碟。食落啖啖肉,配埋醬料一流!! 👍 雞肉亦相當嫩滑😊 而杯奶茶就不細提了,因我係奶茶怪,所以食飯才叫奶茶飲 ! 整體幾滿意,若下次經過可以再黎 🤗

整體幾滿意,若下次經過可以再黎 🤗

2017-08-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)