2020-10-19 972 views
好耐無去太子,最近因要去附近處理一些事情,所以要去一轉,順便食埋個午餐先,原來太子有好多食肆,不同國家、不同種類的菜式都有,我選擇咗其中一間,見佢門面都幾好嘅西式餐廳,沒有選擇錯誤😋入到去餐廳,感覺好舒服,有小小歐陸風格,用餐餐枱係木面,圖案係一啲羅馬數字,幾靚。食物方面,款式唔算多,但價錢合理,我點咗個午餐,白湯應該係忌廉湯🥣,湯不算濃味,但配上蒜蓉包🥖都唔錯;雜腸雜菇蕃茄意粉🍝,配料份量恰到好處,唔好話好多意粉冇餸食,仲加咗小小芝士🧀,我鍾意❤️。餐飲當然係我至愛,凍朱古力啦,朱古力🍫味濃厚,唔會有好多冰溝淡咗啲朱古力味,但都好夠凍❄️整體來說,味道、價錢、環境等都唔錯,值得推介👍

整體來說,味道、價錢、環境等都唔錯,值得推介👍
$58 (Lunch)